Sepetim ( 0 )
Kategoriler
Araba sticker baskı

Araba sticker baskı

28.06.2019
Yazar : etiketcimiz.com
Güncelleme Tarihi: 19.8.2019
Kullanıcı oyu : 38
Oy Sayısı : 20
Ortalama Puan : 4.4
Araba sticker baskı makalemiz ve açıklamalarımızın geçtiği makalemiz.

Araba Sticker Baskı

Son yıllarda hemen hemen her araçta görmeye alışık olduğumuz araba sticker baskı sayesinde insanlar araçlarının daha çok dikkat çekmesini sağlarlar. Arabalarda adeta görsel bir şov oluşturan araba sticker çıkartmaları arabaların modellerine göre farklı ebatlarda üretilebilir. Hatta kimi sticker baskıları çoklu parçalar içerebilir. Özellikle gençler tarafından daha çok tercih edilen araba sticker baskı ile araçların daha modern ve daha spor olması sağlanır. Araba aksesuar ürünlerinin satışını yapan firmalardan kolaylıkla temin edilen sticker çıkartmaların bir birinden farklı şık tasarımları mevcuttur. Kimi sticker çıkartmalar daha spor bir tarzı yansıtırken, kimi sticker çıkartmalar ile sevdiğiniz bir durumu yada figürü yansıtabilirsiniz.

Araba Sticker Modelleri Nelerdir?

Piyasada çok farklı tasarımlarda ve renklerde araba sticker çıkartmaları bulunur. Genellikle tutulan takımların logolarının olduğu sticker çıkartmalarının yanında sıklıkla tercih edilen bir diğer araba sticker çıkartma modeli ise araba markalarının logolarıdır. Bununla birlikte kişiye özel sticker çıkartmaları yada Atatürk posterli ve Atatürk imzalı sticker çıkartmalar da piyasada bulunur. Ayrıca insanların sevdikleri ve kendilerine iyi gelen cümlelerde sticker çıkartma olarak arabalarda rastlanılan bir durumdur. Araba sticker baskılar genellikle araçların dış yüzeyine yapılsa da arabanın iç kısmına yada kapı anahtar kısımlarına da sticker baskılar yapmak mümkündür.

Arabalara Sticker Baskı Nasıl Yapılır?

Arabalar için özel olarak tasarlanan araba sticker çıkartmalarının baskısı için çok dikkatli ve özenli olunmalıdır. Aksi takdirde kırışık ve çirkin bir baskı olur ve çıkarmak da oldukça zor bir hal alır. Arabalara sticker baskı uygulanırken kullanılan stickerlar 3 parçadan oluşur. Baskı için öncelikle aracın yüzeyi iyice temizlenerek kurulanır. Böylece sticker kolaylıkla yapıştırılır. Daha sonra şeffaf olan kısım ayrılılarak aracın yapıştırılacak bölümüne en uygun şekilde hizalanır ve şeffaf kısım tam yapışmayacak şekilde üzerine sert bir kart yardımı ile bastırılarak sticker baskı tamamlanır. Sticker çıkartmalarına oto aksesüar ürünlerinin satışını yapan firmalardan ulaşabilirsiniz.

Araba Sticker Baskı Nasıl Çıkartılır?

Arabaların dış görünüşünü daha havalı gösterdiği için pek çok insan tarafından oldukça cazip gelen sticker baskılar zaman içinde yıpranır yada aracın sahibi bu baskıdan sıkılmış olabilir. Bu durumda arabanın üzerine yapıştırılan sticker çıkartmaları sökmek gerekir. Ancak sticker baskıların sökülmesi öyle kolay olmayıp dikkat edilmezse aracınızın kaportasında iz bırakır. Bu nedenle özenle ve oldukça hassas bir şekilde araçtan sökmek gerekir. Bunun için saç kurutma makineleri yüksek devirde araca yaklaşık bir dakika tutulduktan sonra stickerin bantları yumuşar ve sökülmeye elverişli hale gelir. Parçalı stickerlarda her parçaya ayrı ayrı uygulanmalıdır.

Araba Sticker Fiyatları

Arabalara uygulanan sticker fiyatları stickerin boyutuna, parçalı olmasına, yazı yada logo olmasına göre değişir. Beğendiğiniz araba sticker çıkarma fiyatları için araba aksesuarı satan firmaları arayınız.

Araba sticker modelleri makalesi ilginizi çekebilir ->