Sepetim ( 0 )
Kategoriler
Araba sticker yaptırma makalemiz

Araba sticker yaptırma makalemiz

28.08.2019
Yazar : etiketcimiz.com
Güncelleme Tarihi: 20.10.2019
Kullanıcı oyu : 38
Oy Sayısı : 20
Ortalama Puan : 4.9
Araba sticker yaptırma ve açıklamalarımızın geçtiği makalemiz.

Araba Sticker Yaptırma

Gelişen çağda herkes için araba ihtiyaç haline gelmiştir. Arabaları aldıktan sonra herkes araba bakımlarını düzenli olarak yaptırmakta ve kişiye özel farklı tasarımlar yaptırırlar. Bunlardan en önemlisi arabalara şahsa özel stickerlardır. Sticker yaptırma yaygınlaşmış olup ister yazı ister farklı şekiller veya farklı resimler olabilir. Bu kişinin seçeceği renklerde ve arabanın rengine göre de değişiklik gösterir. Arabalar da şahıs istediği bölgeyi seçer ve uygulatır. Bu stickerlar ister arka camda, depo kapakta, kaput ve far grubunda isterlerse de camlarda istenildiği şekillerde kullanılır. Kişiye özel sticker çalışmaları uygun fiyatlarda olup, çeşitli şekillerde olabilir.

İş Amaçlı Kullanılan Sticker

Arabalar hayatımızın birçok alanında kullanılır. Ticaret amaçlı kullanılan hizmet eden arabalarda kendini belirtmek için şirkete uygun sticker çalışmaları yapılır. Taksiler, halı yıkamacılar, rent a car firmalarında kullanılan arabalar sticker yaptıran firmalar arasında büyük örnektir. Ticaret amaçlı kullanılan bütün araçlara firmayı belirtecek stickerlar yapıştırılır. Araba stickerının birçok çeşidi bulunur. Yine marka ve logo tanıtımı stickerlar ile gerçekleşir. Bu şekilde yapılan stickerlar markayı ve arabanın ne amaçla kullanıldığını belli eder. Şahıs dışında firmaların birçoğu araçlarına sticker yaptırır ki arabaların ne amaçla kullanıldığı belli olur ve müşteri portföyü açısından marka güvenilirliği artar.

Sticker Uygulaması Nasıl Olur?

Öncelikle stickerı araçlarda kullanacağınız bölgede kir, yağ ve çamur olmaması gerekir. O bölgenin temizliği çok önemlidir. Rüzgarsız bir ortam olmalıdır. Arabalarda uygulanacağı bölgenin sıcaklığı iyi ayarlanmalı ve ne çok sıcak ne de çok soğuk bir bölge olmalıdır. Bu stickerları uzun süre kullanmanızı ve kolay yapıştırmayı sağlar. Stickerın pürüzsüz olması için talimatlar mutlaka yerine getirilmelidir. Uygulama yapılacağı alanın iyi belirlenmesi gereklidir ve metre ile çalışılması çok daha uygundur.

Bölgeyi uygulamaya başlamadan önce deterjan kullanarak temizleyebilirsiniz. Stickerın iyi yapışmasını sağlayarak bir daha çıkmasını engelleyebilirsiniz. Sticker uygulandıktan sonra hava kabarcığı kalmayacak şekilde ragle yardımı ile alan düzleştirilir. Sticker büyük bir logo ise iki farklı şekilde uygulanma yapılmalıdır. Bir yöntem tek taraftan yapılan sabitleme yöntemi olurken, ikinci yöntem ortadan sabitleme yöntemidir. İki farklı yöntemde de ragle kullanılmak zorundadır. Hava kabarcığı kalmayacak şekilde yavaş yavaş yapıştırılır.

Kişiye Özel Araba Stickerı

Bir firma değilseniz ve aracınızı ticaret amaçlı kullanmıyorsanız, tamamen estetiklik açısından yaptıracağınız stickerlar da istediğiniz bölgeyi siz seçebilir ve hangi sticker size hitap ediyorsa onu yaptırabilirsiniz. Size hitap eden ruhunuzu yansıtan stickerları bulabilir ve dilediğiniz gibi uygulayabilirsiniz. Evlenirken de gelin arabasına dilediğinizi yapıştırabilir ve dilediğiniz farklı yazıları yazdırabilirsiniz. Bu karar tamamen size kalmıştır Yazı yazdırmak biraz daha dikkat gerektiren bir çalışma ister ve yazıların aynı hizada olmasına özen göstermelisiniz. Yine aynı şekilde dikkat gerektiren bir olayda harf aralarında ki boşluklardır. Harf aralarında ki boşluğun aynı olmasına özen göstermeli ve göz kararı değil de bir metre aracılığı ile çalışılmalıdır.

Stickerlar Bir Aksesuardır

Unutmayın ki arabalarınıza yaptırdığınız stickerlar tamamen arabanın bir aksesuarıdır. Bunun için ne yazdığınız ve hangi şekli yaptırdığınız çok önemlidir. Dışarıda ki binlerce insan arabanızın üzerinde ki yazıyı görecektir. Bazı yazılar komik olmasıyla beraber düşündürücü olması ile de dikkat çeker. Araba ile bütünleşen stickerlar aksesuar olarak vazgeçilmez bir araçtır. Arabada herkesin göreceği bir aksesuarın olması arabanın daha şık ve zarif görüntüsünü belli eder.

Sticker İçin Grafiker Gereklidir

Firmalar stickerı uygulama aşamasında özel tasarımlar için mutlaka grafiker ile çalışırlar. Çünkü tasarımın önceden baskısı yapılmalıdır. Araçların üzerinde baskısı hazır hale geldikten sonra yapıştırma işlemi uygulanır. Araçların rengi zemin olarak alındığı için baskılarda bu düzeyde önemlidir. Arabalar için stickerlarda cast folyo malzeme kullanılır. Özel tasarımlarda makineler yardımı ile basılır ve tasarlanır. Uygulama yapılacak olan alanın büyüklüğü de sticker baskısı için önemlidir.

Araba Stickerını Herkes Yaptırabilir

Kişiye özel tasarlanabilecek bir malzeme olduğu için isteyen herkes araçlarına sticker yaptırabilir. Uygun fiyatları ile de dikkat çeken stickerlar hem güzel görünmekte hem de farklı bir hava katmaktadır. Aynı zamanda araçlarınıza yazdırmak istediğiniz yazı ister bir bütün halinde olabilir, dilerseniz de harflari ayrı ayrı uygulanabilir. Tamamen kişinin isteğine bağlı olan stickerlar herkes tarafından çokça kullanılır. Araç stickerının en güzel özelliklerinden biri de farklı renklerde olabilmesidir. İstediğiniz istediğiniz desen uygulanır ve kişinin isteğine göre aracın istenilen bölgesine uygulanır.

Firmalar Size Özel Fırsatlar Sunar

Firmaların hazır tasarlanmış olduğu desen ve baskıları da kullanabilirsiniz. Fakat kendi tasarımınız özel bir isteğiniz var ise de bunu da gerçekleştirebilirsiniz. Görselliğe önem veriyorsanız renkleri seçme şansınız da bulunur. İsim ve desenler sizin istekleriniz doğrultusunda hazırlanır. Uygun fiyatlara yaptırabileceğiniz birçok çeşit bulunur. Araçlara firma tarafından iki türlü sticker baskısı yapılır. Birincisi; folyo kesim işlemidir. Diğeri ise dijital baskı işlemidir. Folyo kesim işleminde renkli folyo kullanılır. Dijital baskı işleminde ise beyaz folyo üzerine dijital baskı makinesinde tasarlanan ürün basılır. Yani her iki şekilde de güvenle aracınıza sticker yaptırabilirsiniz.

Sticker Her Araçta Bulunur

Şıklığı ve zarifliği aynı zamanda ticari amaç için kullanılan arabaların tanıtımı stickerlar tarafından gerçekleştirilir. Hangi model araba olursa olsun sticker yaptırabilir ve ruhunuzu isteklerinizi sticker yardımı ile gösterebilirsiniz. Yeni bir boyut kazanan stickerlar farklı tasarımlar kullanıcıları ile kısa zamanda buluşuyor. Her araca uygun sticker yaptırmak için hemen araştırmalara başlayabilir ve istediğiniz herhangi bir görseli dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Vakit kaybetmeden sizde aracınıza güzel bir aksesuar ekleyin ve aracınıza olan ilgiyi görün. Trafikte sizin gittiğiniz belli olsun.