Sepetim ( 0 )
Kategoriler
Araba sticker yaptırma

Araba sticker yaptırma

28.06.2019
Yazar : etiketcimiz.com
Güncelleme Tarihi: 23.7.2019
Kullanıcı oyu : 28
Oy Sayısı : 20
Ortalama Puan : 4.4
Araba sticker yaptırma makalemiz ve açıklamalarımızın geçtiği makalemiz.

Araba Sticker Yaptırma

Araçlar hemen hemen 7 gün kullanılan ve sürekli bakım isteyen eşyalardır. Bu eşyalarla sürekli bir arada olmak da onları kişiselleştirme ihtiyacı doğuruyor. Arabaların sahibine benzetilebileceği en basit yöntem ise araba sticker yaptırma işlemi oluyor. Bu işlem oldukça basit bir yöntem hem aracı güzel gösteriyor hem de oldukça uygun fiyatlarla araba sticker yaptırma işlemleri gerçekleştiriliyor. Bu sayede de hemen hemen herkes bu işlemi yaptırıyor. Özellikle arabaların bazı bölgelerinde ufak çizikler varsa bu çizikleri kapatmak için de sticker işlemi uygulanabiliyor. Bu işlem sayesinde de aracın yüzeyinde ufak deforme olan kısımlar da kapatılarak çözülmüş oluyor.

Araç Sticker Türleri

Araçlarda birbirinden farklı sticker tarzları ile süsleme modelleri bulunuyor. Sticker türlerinin uygulanma şekli de aracın boyasına, durumuna ve modeline göre farklılık gösteriyor. Her zevke uygun sticker modeli bulmak oldukça kolay çünkü çok fazla çeşit bulunuyor. Arka cam stickerı, bagaj stickerı, depo kapak stickerı, plaka stickerı, logo stickerı, kaput stickerı, ön cam ve far stickerı gibi aracın farklı bölmeleri için sticker modelleri bulunuyor. Bu bölümlerin her biri araca farklı bir güzellik katıyor. Her bölme için oluşturulan sticker boyutu ve rengi de farklı oluyor.

Sticker Modelleri

Stickerlar her zevke uygun olarak farklı modellerde üretiliyor. Bu sayede de aranan her türlü modeli bulmak mümkün oluyor. En çok tercih edilenler arasında şerit stickerı, güzel söz stickerı, Türk bayrağı stickerı ve Atatürk stickerı bulunuyor. Ayrıca daha farklı olarak kişiye özel stickerlar bulmak da mümkün oluyor. Bunların yanı sıra bazı markalar da araçların kendilerine ait olduğunu belirtmek için marka logosunu sticker olarak yapıştırıyor ya da stickerlar araçlara reklam amacı ile de yapıştırılıyor.

Araç Sticker Boyutları

Sticker modelleri araçların modeline ve boyutuna göre farklılık kazanabiliyor. Aynı zamanda da stickerlar ister aracı boydan boya kaplıyor, istenirse de sadece belli bir kısmına uygulanıyor. Örneğin şerit stickerlar aracın ön yüzeyinden başlıyor camlar boş bırakılarak sırt ve arka yüzeyine yapıştırılıyor. Ya da BMW gibi bazı özellikleri olan araçlara farklı stickerlar uygulanıyor. Örneğin BMW genel olarak ön ızgaralarından iki tanesini farklı renklerle kaplatıyor. Böylece de hem şık hem de diğer araçlardan farklı bir hava katılıyor.

Stickerın Araca Bir Zararı Var Mı?

Genel olarak herkesin aklında olan bir soru oluyor stickerın araca zarar verip vermediği, ancak kaliteli bir firma tarafından yapılan stickerın araca herhangi bir zararı bulunmuyor. Çünkü Kaliteli stickerlar hem dayanıklı oluyor ve kolay kolay deforme oluyor. Her mevsime dayanıklı şekilde üretiliyor. Sökme araçta iz bırakma, kabarma gibi sorunlar göstermiyor. Aynı zamanda da sökülmek istendiği taktirde kolaylıkla sökülüyor. Araç üzerinde yapışkan bir yüzey ve renk bulaşması sorunu bırakmıyor.

Araba sticker tasarla makalemiz ilginizi çekebilir ->