Sepetim ( 0 )
Kategoriler
Araba sticker modelleri

Araba sticker modelleri

28.06.2019
Yazar : etiketcimiz.com
Güncelleme Tarihi: 04.8.2019
Kullanıcı oyu : 43
Oy Sayısı : 40
Ortalama Puan : 4.9
Araba sticker modelleri makalemiz ve açıklamalarımızın geçtiği makalemiz.

Araba Sticker Modelleri

Araba modifiye etmek aslında oldukça eğlenceli bir yöntem oluyor. Sevilen karakterlerin ya da sözlerin araba sticker modelleri ile araçlarda yer alması araç sahiplerinin hoşuna gidiyor. Ülkemizde çok yaygın olmasa da bu işlemler yurt dışında sıklıkla kullanılıyor. Hatta neredeyse hemen hemen her araç araba sticker modelleri ile araçlarını süslüyor. Stickerlar hem lüks araçlara hem de normal araçlara uygulanabiliyor. İstenilen model ve istenilen desenlerde süslemeler ile arabalara farklı bir hava katılıyor.

Araba Sticker Ücretleri

Araba stickerları oldukça pahalı gibi görünseler de aslında oldukça uygun fiyatlara satışa sunuluyor. Aynı zamanda da bu stickerların fiyatları kalitesine boyutuna göre de değişiklik kazanıyor. Kimi yapıştırmalar araca boydan boya yapılırken kimisi sadece arka yüzeylere uygulanıyor. Bu sebeple de fiyatlarda farklılıklar yaşanabiliyor. Stickerların boyutu yapılmak istenen yüzeye göre de değişiyor. bunun için de iyi bir firma bulmak gerekiyor. Çünkü aracın modeline ve tarzına göre uygun bir yapıştırma ürün bulmak gerekiyor yoksa bu sticker çok eğreti durabiliyor.

Kaliteli Araba Stickerları

Kaliteli bir ürün yüzeye daha güzel yapışıyor ve uzun zamanlar dayanabiliyor. Çünkü araçlar hem yoğun kış şartlarında olan soğuklara hem yağmurlara hem de yazın bunaltıcı sıcaklarına maruz kalıyor. bu sebeple de kaliteli bir sticker bulmak gerekiyor. Kaliteli ürünlerde ancak kaliteli bir firma tarafından sağlanabiliyor. Bu sebeple de eğer uzu yıllar kullana bilinecek bir sticker aranıyorsa öncelikle kaliteli bir firma bulmak şart oluyor. İnsanlar da bu sebeplerle genel olarak azıcık daha fazla para vererek daha kalitelisini almayı uygun görüyor. Kaliteler arası fiyat farkı çok fazla olmuyor. Zaten genel olarak sticker oldukça ucuz bir ürün.

Araba Sticker Modelleri Nereye Uygulanıyor?

Stickerlar arabaların her türlü yüzeyi için uygulanabiliyor. Ancak iyi bir firma hem kaliteli ürünler sunuyor hem de arabanın modeline göre hangi tarz bir stickerın hem de hangi boyutta bir stickerın daha uygun olacağını anında anlıyor. Genel olarak bu yapıştırmalar araçların arka yüzeyine uygulanıyor. En çok tercih edilen modeller arasında 3 boyutlu ürünler bulunuyor. 3 boyutlu ürünler oldukça gerçekçi bir hava katıyor. Bu yüzden de daha çok tercih ediliyor. Bunun yanı sıra yapıştırmalar ön yüzeylere, aynalara ve kapıların aşağılarına da uygulanıyor. Araçların bu kısımları da sticker yapıştırmak için sıklıkla tercih ediliyor.

En Çok Tercih Edilen Sticker Modelleri

Stickerlar ile tarzlar araçlara yansıtılıyor. Genel olarak hayvan çizimleri, şehir çizimleri sanatsal çizgiler ve ünlü kişilerin resimleri ile sözleri araçlar üzerinde en yaygın olarak kullanılan modeller arasında yer alıyor. Renk olarak ise büyük bir çoğunluk siyah rengini tercih ediyor. Ancak araç siyah ya da bu tarz koyu renklerden biri ise de beyaz tondaki stickerlar tercih ediliyor.

Araba sticker kaplama makalemiz ilginizi çekebilir ->