Sepetim ( 0 )
Kategoriler
Araba stickerları

Araba stickerları

28.06.2019
Yazar : etiketcimiz.com
Güncelleme Tarihi: 12.7.2019
Kullanıcı oyu : 38
Oy Sayısı : 20
Ortalama Puan : 4.4
Araba sticker makalemiz ve açıklamalarımızın geçtiği makalemiz.

Araba Stickerları

Araba stickerleri son birkaç yıldır herkesin kullandığı bir araç modifiye ürünü olarak yer alıyor. Araçlarını süslemek isteyenler genel olarak araba stickerları ile süslüyor. Çünkü hem güzel hem de ucuz bir yöntem oluyor. Bu sebeple de sıklıkla tercih ediliyor. Araba stickerları bütün araçların yüzeylerine ve istenen bölgeye uygulanıyor. Ancak her firmanın araba stickerları kalitesi aynı şekilde olmuyor. Kaliteli olan stickerlar kesinlikle soyulma yapmıyor ve uzun yıllar dayanıyor. Çünkü araçlar sürekli farklı mevsim şartlarına ayak uyduruyorlar. Bu sebeple de her mevsimde soyulmayacak, kış soğuğuna dayanıklı ve yaz sıcağında soyulma problemi yapmayacak stickerlara ihtiyaç duyuluyor. Bunun içinde kesinlikle kaliteli bir firma gerekiyor. Kaliteli bir firma her şeyden önce arabanın modeline ve tarzına uygun olan stickerların seçilmesine yardımcı oluyor.

Sticker Boyutları ve Kullanım Amacı

Uygun olanlar sticlerlar bulunduktan sonra da arabanın hangi bölümünde daha güzel olacağına karar veriliyor. Stickerlar her boyutlarda bulunuyor. Çok büyük olup aracı boydan boya kaplayanlar da oluyor, bunun yerine daha küçük olup daha az alan kaplayanlar da oluyor. Kişinin isteğine ve aracın durumuna göre değişiklik gösteriyor. Kimi zaman birden fazla yere sticker yapıştırılmak isteniyor. Ayrıca sadece görsel bir güzellik olması için değil reklam amacıyla da stickerlar yapıştırılıyor. O aracın hangi firmaya ait olduğunun bilinmesi için ya da reklam amaçlı olarak bazı markalar araçlara sticker yapıştırıyor.

Stickerların Yapıştırılma Şekli

Stickerın türü ne olursa olsun önemli olan düzgün bir biçimde yapıştırmak oluyor. Çünkü düzgün bir şekilde yapışmayan stickerlar yamuk, bombeli olabiliyor ve çabucak kalkabiliyor. Bunun için de mutlaka kaliteli ve işini bilen bir firmada bu işlemin yapılması gerekiyor.

Sticker İçin Araçta En Çok Tercih Edilen Bölümler ve Renkler

İnsanlar sticker yapıştırmak için en çok aracın arka yüzeylerini tercih ediyor. Arka kaputa arka cama tercih ediliyor. Bunun yanı sıra da sonrasında camlar, ön yüzeyler ve kapı altları tercih ediliyor. Buraların tercih edilme sebebi de daha göz önünde olması oluyor. Renk olarak genel olarak siyah renk tercih ediliyor ancak siyah ve siyaha yakın olan renkteki araçlar ise daha açık renkteki stickerları tercih ediyorlar. Genel olarak araçlara ünlü kişilerin portreleri ve sözleri, Osmanlı tuğraları, hayvan figürleri ve sanatsal çizgiler sticker olarak uygulanıyor.

Neden Sticker

Stickerın araçlara hiçbir zararı bulunmuyor, kolay çıkıyor. Tüm bunların yanı sıra iş ve reklam amacı ile de araç srickerları yapılıyor. Bu sayede araçlar kişiselleştirilmiş olarak sahibini yansıtmayı beceriyor. Özellikle bizim toplumumuz araca bir canlı gözüyle bakıyor. Bu yüzden de onu kişiselleştirme ihtiyacı duyuyor. Bunun da en basit ve en kolay yöntemi stickerlar oluyor. Stickerlar sayesinde araçlara istedikleri resmi ve sözü yapıştırabiliyorlar.