Sepetim ( 0 )
Kategoriler
Araba Sticker Yazı

Araba Sticker Yazı

15.10.2021
Yazar : etiketcimiz.com
Güncelleme Tarihi: 15.10.2021
Kullanıcı oyu : 538
Oy Sayısı : 528
Ortalama Puan : 4.8
Araba Sticker Yazı yapma hakkındaki makalemiz

Günlük hayatta kullanılan arabalara farklı bir görünüm sağlamak için dekoratif araba sticker yazı uygulamalarını görmekteyiz. Tasarım, boyut ve renklerine göre farklılık gösteren araba sticker modelleri sayesinde arabalarınıza farklı bir katabilirsiniz. Birçok araba sticker modelleri arasında kendi tarzınızı yansıtan çeşitlerini tercih ederek kendi stilinize özgü tasarımlar oluşturmak mümkündür.

Araba Sticker Çeşitleri Nelerdir?

Araba sticker modellerini gerek kişisel gerekse profesyonel olarak kullanarak çevrenizdeki insanlar tarafından daha çok görünmesini sağlayabilirsiniz. Seçeceğiniz sticker sayesinde hem arkadaşlarına ince mesajlar vermenizi hem de yolculukların daha keyifli geçmesini sağlayabilirsiniz. Özellikle araba camlarına içeriden ters bir şekilde yapıştırılan arabanıza değişik hava katar. Ayrıca dışarıda araba tamponun üzerinde yapıştırılan stickerler ise dış etkenlere koruyucu özelliği bulunmaktadır.

Araba Stickerleri Nasıl Uygulanır?

Kişiliğinizi yansıtan stickerleri seçmenizden sonra artık uygulama alanın belirlenmesi gerekmektedir. Sticker üzerinde yer alan transfer bandı çıkartılmadan önce yapıştırılacak alan kesinlikle seçimin doğru yapılması gerekir. Stickerin uygulanacağı alan güzel bir sabunlusu yıkanmasında fayda bulunur. Yapıştırılacak zeminin temiz olması durumun yapıştırmanın hem kolay hem de kalıcı olmasını sağlamaktadır. Araba sticker üç adımda yapıştırılabilir.

  • Hazırlık aşaması
  • Temizleme aşaması
  • Uygulama aşaması olarak sıralanabilir.

Özellikle kuru alanlarında sticker yapıştırma hatasız bir şekilde olmasını sağlamaktadır. Koruyucu katman kaldırıldıktan sonra sticker içinde kalan hava boşlukları kredi kartı yardımıyla havası alınır. En son olarak sticker üzerinde olan şeffaf bant kaldırılarak işlem sonlandırılır.

Araba Stickeri Kullanmanın Keyifli Yanları

Arabalar günümüzde en çok kullanılan bir taşıt türü olduğu sürücüler kendi tarzlarını yansıtan stickerlere ilgi duyaralar. Araba stizker modelleri beyaz, şeffaf renkleri dışında oldukça geniş renk kartelasına sahiptir. Parlak renklere ilgi duyan araba sahipleri araçların daha çarpıcı ve cesur olmasını sağlayabilirler.

Araba sahipleri kişisel stickerler dışında kendi ürün tanıtımı için de bu uygulamadan yararlanmaktadır. Arabalarına farklı renk ve görünüm sağlamak isteyenler kendi tarzlarına uygun olan stickerleri tercih ederek kolay bir şekilde tek başına bile uygulayabilirler. Arabanı hem içine hem de dışına uygulanan araba sticker yazı ile farklı olmak bir ayrıcalık katıyor.